Valborg i regnTvå nya leksaker!

En mobil och en bil

Två nya leksaker!

En mobil och en bil

Hundarna

Skäms på mig igen! För länge, länge sen letade jag upp två bilder på Ina och hennes nya kompis Ella. Här får ni se de två nya kompisarna!

 

Först busa i skogen...


... sen sova i soffan!

Dressyrtävling

Hurra! Idag är det en dressyrtävling utanför mitt fönster. Eller nja, själva tävlingen är inomhus men framridningen är precis utanför våra fönster! Det är just nu en massa fina hästar som travar omkring där ute!
Igår var jag på klassfest, det var jättekul! Nästan alla var där, det är ovanligt att  så många samlas tillsammans, vi får ju inte plats i en vanlig lägenhet om vi säger så...
De som arrangerade det hela hade en kul idé också, alla gick ihop sig i grupper om två, tre personer och köpa alla ingredienser till en drink, sedan ställde man upp dessa på ett bord, skrev en lapp om hur man gjorde den och sen fick alla smaka på alla drinkarna. Tillslut var det en omröstning om vilken som var den godaste. Gissa vilka som vann? Jo jag, Therese och Emelie! Tropisk skärgård döpte jag den till i all hast så ja, nu vet ni vad ni ska beställa nästa gång jag bjuder på drinkar här hemma.
Vidare hade de en tips promenad om klassen, alla fick skriva sin egna fråga (om sig själv) och sedan fick vi gå runt och svara på dem (1 X 2). Det var kul och man fick lära sig saker som man inte visste innan. Allt jag fått reda på tänker jag dock inte publicera här men en fråga var till exempel "Vem har brutit armen tre gånger?"

Efter snö kommer solsken

För en vecka sen: soldyrkande studenter på var enda gräsmatta, grilldoft över hela campus och nakna hästar som gnor in sig i dammet.

Iförrgår: SNÖ! Hästar med tjocka täcken och studenter med vinterjackor.

Idag: Solen är tillbaka dessvärre inte värmen. Snön har smält bort i alla fall!

I morgon: ?

Aprilväder i alla högsta grad!

Je vais étudier à Nancy, en France!

Jaha då var det klart. Denna hösten kommer jag att tillbringa på betydligt sydligare breddgrader, nämligen i Nancy i Frankrike. Så nu får jag väl starta en ny blogg igen... Suck. Haha, nej så jag skojar bara! Det ska bli kul och bloggen får vi se vad jag gör med den...
Här är hemsidan till mitt värduniversitet för den som är nyfiken: http://www.icn-groupe.fr/en/ .
Jag är lite glad eftersom det var mitt förstahands val, jag är däremot just nu lite fundersam till varför jag valde det i första hand framför exempeövis Paris. Men det finns säkert en jättebra anledning som jag kommer på snart! Om inte annat så är det säkert lite, lite billigare där!
Jonathan är inte så jättelycklig över att han blir ensam kvar här men han får glädja sig åt att jag i alla fall stannar på denna sidan Atlanten!

105 hp, check!

Nu har jag tagit mig över 100-strecket med högskolepoäng! Att de sista tog med sig ett VG gör ju bara saken ännu bättre!
Den här veckan har varit full av spännande saker. I tisdags anordnade KROM och Företagsgruppen i EHVS en föreläsning med temat Sälj in dig själv och din idé. Trots bortfall från en av föreläsarna så tog vi oss igenom kvällen och jag tyckte det var jätteintressant!
I onsdags var det åter dags att jobba på Sivans, jag gillar verkligen det! Det visade sig sedan att en av tjejerna där ska jobba på Kosta i sommar hon också! Hon ska visserligen inte jobba på samma avdelning men det är ändå kul att ha någon man känner där.
I torsdags var jag på tjejmiddag hos en av VUGI tjejerna. Vi hade jättetrevligt och jag hoppas vi gör om det igen snart!
Igår åkte Jonathan hemhem och jag blev åter gräsänka. Jag hängde inte läpp utan gick på fest hos Katta, mycket lyckad kväll!
Idag har jag inte gjort många knop (och de jag gjort har vart för VUGI/Olympen). Snart är det dags för middag och efter det ska jag ner till Anna. Vi får se hur mycket festande det blir för mig idag men det är trevligt att gå dit och bara mingla lite ett tag!

Äkta kärlek

Jag hittade detta klipp på Aftonbladet.se. Jag tycker det säger ganska mycket om hur kärleksfulla boxrar är!
Men en fråga dyker upp när jag ser detta: Hur j***a borta är killen som inte vaknar? Jag har vaknat av första pussen!


en väldigt konstig lördag/kvällen före dugga känsla...

Ja den här helgen har inte varit som andra helger. I morgonbitti är det dags för dugga och sen jäklar är det helg resten av dagen!

Just nu har jag bestämt mig för att det inte längre är kvällen före dugga utan det är lördagskväll. Jag tittar på Djävulen bär Prada. Dessvärre är det bara att skutta i säng det första jag gör så fort den är slut. Då är det åter dags för "kvällen före dugga" och inte lördagskväll...


Studio 54

Somliga har det bra och slipper plugga i kväll. Jonathan gick precis ut ur dörren för att börja förfesta inför Studio 54. Så här snygg är han ikväll:
Nästa år ska jag vara med!


Ny leksak!

Idag har jag fått en födelsedagspresent av mina snälla föräldrar! Det blev inte vad jag tänkt mig eftersom de små datorerna jag hade spanat in hade alldeles för dålig kapacitet. Denna snygging blev det istället! Pappa fick dock åka runt med mig till olika affärer innan vi hittade rätt färg. Den blåa var ju faktiskt snyggast!April, april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill!

Igår var det återigen dags att lura folk, jag lurade mamma och Malin så in i ****. Haha!

Jag hade lovat mamma att ringa när jag satte mig på Vaxholmsbussen igår när jag kom upp till Stockholm. Det gjorde jag inte utan jag väntade tills jag kom hem till vår gata. Jag stannade vid parkeringen och ringde och bad henne komma och hämta mig i Danderyd eftersom jag hade tappat min plånbok och således även bussremsan. Mamma blev alldeles till sig och sa åt mig att gå till polisen och göra en anmälan. Jag hade svårt att hålla mig för skratt men tydligen så gjorde det bara att jag lät ledsen så mamma sa att hon skulle skicka Malin på en gång att hämta mig och vi la på. Jag gick sen hem och ringde på dörren. Mamma trodde det var påskkärringar men när hon tittade ut såg hon att det var jag! Haha! April, april! Malin hade redan börjat byta om för att kunna åka och hämta mig. Vilket gott skratt vi fick oss alla tre!

RSS 2.0