Två år!

Jaha, så har det redan gått två år sedan jag och Jonathan och alla andra nya studenter 2008 gick på kickoffen. Det var en skitkul vecka med många galna upptåg och nya bekantskaper.
.
Den utan tvekan bästa nya bekantskapen var denna snygging (här i sitt rätta element)
.
.
Bara för att jag är så full av kärlek idag och Jonathan är alldeles för långt borta så får ni istället stå ut med en mysig video om kärlek som jag tycker är himla bra! (Ni kan ju bara gissa vilken film den är ifrån...)
.

Provtränat!

Nu har jag provtränat på vårt nya gym! Det var så kul! Det är skönt för en gym-rookie som jag att börja när man är helt ensam utan att en vältränad biff ska skratta ut en. Men å andra sidan så är det ju inte den stämningen vi ska ha på Olympen när vi har öppnat heller, vi ska vara glada när vi tränar, eller hur?
.
För några dagar sen så var jag inne och filmade, jag ska se om jag kan få upp den filmen snart. Tyvärr så är det stökigt och smutsigt just nu eftersom vi fortfarande håller på och bygger på några ställen.
.
Kolla in vår hemsida så får ni lite mer info och så så länge! www.olympenträningscenter.se
.

Bilder!

Jag tänkte liva upp bloggen lite bilder! Först en söt bild på Ina, Fuffe och Ella. Valpen i mitten var bara på besök hos mamma när jag var där men de andra två är mammas. Alla är från Honeybox kennel.
.
.
.
Självklart så har jag festat lite med Elin! Här är våra glas med mumsigt bubbel innan en kväll på Kabben!
.
.
.
Bröllpsmiddag hemma hos Elin (nä inte för henne utan för Kronprinsessparet)
.
.
.
Tårta ska det också vara!
.
.
Dessa fula väggar på landet blev vita tack vare Elin!
.
.
.
Landet igen
.
.
En somrig skyltdocka på jobbet. (Får verkligen inte bilden att stå upp, morr!)
.
.
Min morfar fyllde 80 år och det var stort kalas!
.
.
Förra helgen var det kräftskiva och ja, det var bäst att gå på den... (Den bilden vägrar också att stå upp!)
.
.
Och viktigast av allt: Bara ligga i skuggan av ett träd och läsa en bok!
.
.
Hoppas er sommar har varit lika bra som min!

Sommartider, hej, hej, sommartider! Hej då?

Ursh vad den här sommaren har gått fort! Jag vill inte ha höst igen!
Eftersom jag hade en bloggpaus under sommaren får ni nu en liten, liten update.
.
Idag jobbade jag min sista dag på Kosta Outlet för sommaren men inte sista för alltid då jag kommer att jobba varannan helg i höst. Skönt att göra nått utanför campus ibland!
.
Vår fina träningsanläggning börjar sakta men säkert växa fram och snart är det invigning! Det kommer att bli så kul och varje gång jag kommer in i lokalerna sprider sig ett stort leende på mina läppar. Tänk att det gick, vi klarade det! Den gamla gympasalen är om några dagar ett färdigt gym med fina maskiner och fräscha lokaler.
.
Idag kom även Jonathans lillasyster hit för hon ska bo hos mig i två veckor innan hon får sin lägenhet. Det ska bli kul med lite sällskap även om hon nu mestadels kommer att vara på sin kickoff.
.
Jonathan och jag har hunnit ses mycket mer denna sommaren jämfört med förra. T.ex. så har vi setts den senaste fem helgerna! Tack vår söta lilla bil och jobbet i Kosta för det!
.

RSS 2.0