Helgen

Full rulle som vanligt! Nu har jag äntligen lite tid över för att slänga ihop ett blogginlägg om helgen.

I torsdags kom pappa ner hit för att övernatta innan han åkte vidare ner till Tyskland och hämtade upp lillasyster. Det var trevligt med hans besök även om det blev väldigt kort.

Dagen efter var det dags för nästa besök, Elin kom på eftermiddagen och hon stannade desto längre, ändå till måndagmorgon, härligt! Fredagen blev en lugn dag med fika i stan, en tur till Willys och fredagsmys framför Idol. Anledningen till detta var att vi klev upp redan 6:45 på lördagen för att ta bussen till Tingsryd. Vad skulle vi göra i Tingsryd så tidigt? Ja va tror ni? Hästbutik! Med tanke på att bussarna inte går så ofta på lördagar så hade vi antingen en timme eller fyra timmar på oss. Tro det eller ej men så kul var inte affären att vi ville stanna där i fyra timmar och vi hade tur, utan att stressa hann vi tillbaka till bussen fem minuter innan tiobussen skulle gå. Vi kom tillbaka till Växjö strax efter elva och åt en god lunch på favoritstället i stan där de har jättestora och supergoda pastasallader.

På kvällen bar det av mot Sivans men innan det hade vi förfest där vi spelade Emelies roliga spel, alltid lika kul!

Jag måste bara avsluta med att säga att Ina verkligen har gjort ett gott intryck på Växjöborna, i lördags fick jag återigen höra att hon är en underbar hund, denna gången från en polisstudent som känner Jonathan sedan tidigare. Jag kan knappt ens minnas att han träffat henne men de måste ju ha setts eftersom hon gjorde ett bra intryck på honom!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0