Officiellt

Då är det nu klart och officiellt, jag kommer att tillbringa min höst i Växjö ändå. På gott och ont.

Oväntat besök

I lördags fick jag ett (nästan) oväntat besök. Jonathan hade en ledig dag och lånade en bil och körde upp hit för att tillbringa söndagen i Växjö med mig. Det var trevligt med ett litet 24-timmars besök!
.
Den här veckan är jag ledig, förutom helgen, så om ni inte har nått för er så är det här en bra vecka för oväntade besök!
.
Har ni tur kanske jag bjuder på jordgubbar!

Vaaaarmt!

Ja det är nog ingen som har missat den senaste tidens fantastiska väder och den medföljande värmeböljan. Jag kunde inte låta bli att sno den här bilden från aftonbladet.se, jag tycker den första är så söt! Jag tror jag vill göra honom/henne sällskap där i isen...
.

Ledig!

Jag har jobbat åtta dagar i rad (frivilligt, jag tog två extra dagar) men i morgon ska jag faktiskt vara ledig! Sol och 26 grader varmt enligt SMHI, glass på stan med Therese, mm låter det inte bra?
Men jag ska dessutoom hinna städa, vika tvätten, handla mat och plocka undan alla kläder som ligger över halva lägenheten! Ni ska bara veta vilken stress det är att välja en snygg outfit varje morgon när man jobbar i en klädbutik...
.
Nedan bjuder jag på en bild jag lånat från facebook. Härlig skylt i en affär eller nått sånt på Gotland!
.

RSS 2.0