Besviken...

Jag är besviken på er! Ja, på ER, mina läsare!

Det är inte ens hälften av er som har svarat på min undersökning... Skäms.

En massa skoj!

Nu har det bara hänt en massa skoj! Folk får jobb och blir föräldrar! Till er har jag bara en sak att säga: Grattis, grattis, grattis!!!

Själv sitter jag och kämpar på med ett tråkigt arbete. Nä, nu var jag orättvis, arbetet är rätt okej, det är de vetenskapliga artiklarna som är tråkiga!

Lite kul får jag dock ha! Rednex ägare är på skidresa så jag får hjälpa till med den söta lilla ponnyn. Dessvärre var det som bekant snöstorm igår och jag kom inte speciellt långt på min lilla cykel innan jag gav upp och lämnade den i ett buskage och gick istället. En halvtimme (åt vardera hållet) i snöstorm gjorde i alla fall nytta för konditionen!


Namn

Jag har hittat en kul sida på internet. Det är Svenska Akademiens hemsida för namn och deras betydelser. Det är lite kul att se vart ens namn kommer ifrån! Här får ni exempel på mitt namn:

Jenny
Engelskt namn, smekform av Jane, men även uppfattat som kortform av Jennifer.

Till Emma

Nu har jag hittat bilderna från igår och jag tänker visa er en bild så Emma kan se den fina bilden (de fula får du luska fram på nått annat sätt!)

TACK för en kul kväll igår tjejer!


(Och ja, efter att ha sett den här bilden håller jag med, mitt hår är ganska långt nu!)


He's back!

Nu är min tid som gräsänka över för den här gången. Jonathan kom hem idag och han var hel, bara ett blåmärke eller två lyckades han åstakomma på en vecka i Bad Gastein. Skönt!

Jag har för övrigt lärt mig vad den första innebörden av Gräsänka är. "Ordet gräsänka är känt redan på 1700-talet, och kommer från det lågtyska graswed(e )we som betyder förförd och övergiven flicka." Jag kan lugna er alla med att jag inte är förförd och övergiven längre!

Den här helgen har bestått av både jobb och fest! I fredags hade Västkustens nation (VK) en specialkväll med temat "Sensation Black", dvs tecno-musik. Vi som jobbade var självklart utspökade vi med! Se den vackra bilden:


Sensation Black - crewI går var det då dags att själv få dansa på Sivans. Skittrångt på dansgolvet som vanligt! Jag var på en väldigt trevlig förfest dock. Sofie hade blandat VUGI-folk med VK-folk vilket blev en lyckad kombination!

Idag har jag varit i stallet och hälsat på Rednex, han är en urdålig fotomodell så det blev ingen bild idag, jag kanske kan få en fin vinterbild när jag är där nästa gång!


En liten undersökning...

Jag vill gärna veta vad ni har för associationer till den här loggan. Vad tänker ni på? Vad "ser den ut som"? Vad får ni för känslor? Ja, allt va ni kan komma på när ni ser den!

Jag vill väldigt, väldigt gärna att ALLA skriver en kommentar, jag kommer inte att publicera dem och ni behöver inte skriva vem ni är. Det enda jag vill veta är det jag skrev ovan samt om ni bor på campus/Växjö och om ni har sett loggan förut.

Klicka på Kommentarer (0) längst ner i detta inlägg och skriv! Som sagt, ni behöver inte skriva vilka ni är och era svar kommer ingen förutom jag att se.

Tack!

 


Nya tider

I går började vårterminen. Jag gillar vårterminen för nu blir det ljusare och ljusare samt varmare och varmare!

Vi har börjat en kurs som heter "Marketing strategy", jag hoppas att den är bra. Som vanligt tenta och paper.

Jag och Emelie ska även läsa en bildkurs den här terminen. Det är 15hp på halvfart, så med andra ord kommer den hålla på hela terminen men inte i fullt tempo så det ska nog gå bra! Nu sitter jag mest och funderar på om jag ska skaffa mig Photoshop eller om jag ska nöja mig med att jobba på skolans datorer. Vi får se!

Härliga tystnad

Vårt kylskåp har haft problem och det har gjort att vi har haft problem. Sömnproblem. I tid och otid satte det igång att brumma och detta på en decibell-nivå som störde min törnrosasömn! I början gick det att "rädda" sig genom att plocka ut frukt- och grönsakslådorna men i natt när det började brumma kl 3:44 funkade inte ens det. Vi felanmälde detta i förra veckan men eftersom ingen kommit än började jag fundera på att inkvartera mig hos någon annan en natt eller två. I morse gick jag upp kl 6 och kylskåpet började brumma kl 6:20 och brummade tills jag gick hemifrån. När jag kom hem igen strax efter 8 hade det satt fart igen men slutade som tur var efter en stund. När jag kom hem från skolan igen för att äta lunch stod i alla fall den efterlängtade lappen på diskbänken med texten "Justerat kyl/frysen, hoppas på bättring".

YES! I natt ska jag sova ut!

Anna is back!

Nu har jag Anna på besök i vår lägenhet. Hon kom hit mitt på dagen och vi har hittills hunnit åka och handla, äta middag (med Jonathan och Annas föräldrar, tur att vi har ett stort matbord och många stolar!) och nu har vi suttit och pratat i två timmar. Snart är det dags att sova, skolan börjar ju igen i morgon. Ursh, jag hade gärna haft några dagar till ledigt, det är ju så skönt!

Sivansjobb

Nu kom jag hem efter en riktigt rolig jobbar-kväll på Sivans. Viserligen fick jag två stycken jobbpass utomhus så mina fötter tappade känseln ett tag. De återhämtade sig dock ganska snabbt igen! Nu ska jag hoppa ner i sängen och krama om Jonathan, han kommer nog vakna av en köldchock, hehe.

Tentafest!

Idag vart då hemtentan slutligen inlämnad trots problem med mailen. Detta har firats med ett varv runt sjön med trevligt sällskap av Emelie och sen ett muskelpass på VUGI. Efter middagen ska jag och några till hem till Katta för en trevlig kväll tillsammans. Denna kanske avslutas på stallarna, vi får se!


Big brother watching you...

Jag sitter just nu och skriver en hemtenta i ämnet Relationship and Service Marketing. Om ni klickar på länken här får ni se en "film" om hur det kan se ut om företagen knyter allt för starka reletioner med oss... Watch out!

One down, one (big) to go

Igår skrev jag en tenta och det gick ganska bra, jag är (nog) nöjd med den. Nu sitter jag och väntar på att hemtentan ska släppas. Det borde ske om ca 2 timmar. Sen sitter jag och skriver den tills på fredag och ska inte göra något annat överhuvudtaget!

Okej, jag vet att ni inte går på det, hehe. Jag ska till och med avbryta skrivandet efter bara några timmar för att skutta runt lite på vugi. I morse var det träningspremiär för 2010 och jag det var jobbigt! Det märks att det var ett tag sen jag tränade sist.

Här i Växjö är allt redan i full gång! Planeringen med vugi för kommande äventyr är i full gång och det ska bli en så kul och spännade termin! Jag vill hellre sätta mig 100% med det men som alla vet, skolan går först.

Jag har fått höra från flera håll att jag har blivit dålig på att uppdatera bloggen och jag vet om det. Det är inte lika kul längre måste jag erkänna. Ni vet redan att jag går i skolan, går och tränar, umgås med vänner och hänger i bibblan. Men jag får väl försöka bättra mig och skriva fler (tråkiga?) inlägg!

Måste bara avsluta med att säga att jag verkligen, verkligen gillar min nya utsikt från skrivbordet!


Okej, de syns inte så bra men det är två hästar i förgrunden och ett tiotal i bakgrunden!


Dagens syn

Katta och jag står och snackar ute i kylan när vi ser en liten indisk kille komma springande iförd mössa, vantar, kortbyxor, t-shirt och tofflor samt släpandes på en uttjänad julgran... Jag kan lova er att han sprang fort!

För mig väntar nu en kväll i soffan med "Dahlén och Lange" två säkert mycket trevliga herrar men inte mina favoriter för tillfället. Nästa helg ska jag dock ha kul och inte tänka på skolan över huvudtaget! Wiee!


I have climbed the Great Wall

Nu är jag hemma igen från Kina. Det var en kul resa med många intryck! Jag skriver mer sen, nu får ni nöja er med en fin bild!RSS 2.0