Falsterboveckan!

Men egentligen borde jag inte skriva den rubriken eftersom jag får skämmas lite och medge att jag inte var på Horse Showen så mycket... Jag har hittat på andra roliga saker istället!

På tisdagen åkte Jonathan, hans föräldrar och jag på en liten utflykt till Österlen. Det var en jättetrevlig dag med massor av fina utsikter, god fisk (rökt makrill till lunch och varmrökt lax till middag) och mindre goda kakor i en kakbuffé. Vi besökte bland annat Ale Stenar, Simrishamn, Stenshuvud, Café Annorlunda och Kivik.


Ale Stenar


Utsikten från Ale Stenar


Jonathan


Utsikten vid Stenshuvud


Jag vid Stenshuvud

Dagen avslutades med att vi gick en promenad i Kivik och köpte en väldigt god varmrökt lax som vi tog hem och åt till middag med hela Jonathans familj samt Malin och Sebbe som kom för att sova över.

Malin och Sebbe följde på onsdagen med till Falsterbo Horse Show för att titta på Huntingen.Malin och Sebbe


Vi stod riktigt nära ett av hindrena

På tordagen var det dags för Jonathans systrar att fylla 18 år. Självklart var det middag och fest. Vi blev "utslängda" och åt middag på en pizzeria. På pizzerian spanade jag in ett gäng pojkar vid ett bord lite längre bort, det var inte vilka som helst utan tre unga ryttare (med vänner) varav en av dem har varit väldigt omskriven för sina insatser under veckan. Det var Robin Ingvarsson och bröderna Zetterman (där Alexander har varit väldigt framgångsrik i år) med sällskap.

Efter middagen var vi välkomna hem igen och förfestade lite tillsammans med Jonathans kompisar som hade kommit till tjejernas fest. Vid midnatt bar det av till Falsterbo där det var fest, fest, fest. Fick även syn på Ellis (som jag jobbade med för två år sen) men hittade henne inte igen sen så blev inget prata av där.

Fredag och lördag tog vi det lugnt med sol, bad och middagsgäster med mer. Jag läste klart den andra boken i Stieg Larssons triologi Millenium, nu är det bara en bok kvar och det är så spännande!
 
På söndagen bar det av norrut förbi Helsingborg, närmare bestämt Kullaberg. Där hade jag kunnat stanna hela dagen om jag inte hade haft ett plan att passa...


Vågorna slog upp mot klipporna.

Vi stannade till i Arild och åt en varsin god laxbaugette och fortsatte sedan mot Tågarp där vi stannade i stallet där jag jobbade för två år sen. Jag hade tur för alla var hemma så jag fick prata och krama om dem och titta på gamla och nya hästar. Det var kul men jag hade ju som sagt ett plan att passa så vi kunde inte stanna så länge.

Nu sitter jag hemma och längtar tillbaka till Skåne och Jonathan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0